26. feb. 2024

Optikerafdeling Vest afholder generalforsamling

Foråret er højsæson for generalforsamlinger, det gælder også for din fagforening. Optikerafdeling Vest afholder generalforsamling lørdag 6. april 2024 kl. 17.00 på Weber Grill Academy i Nørresundby.

Billede til nyheden Optikerafdeling Vest afholder generalforsamling
Generalforsamlingen er din mulighed for at få indflydelse på fremtiden i din fagforening. Foto: Shutterstock

Kom til generalforsamling i Optikerafdeling Vest

Lørdag 6. april 2024 kl. 17.00

Optikerafdeling Vest inviterer til generalforsamling, teambuilding, ginsmagning og ikke mindst en dejlig middag lørdag 6. april 2024.

Vi mødes i Nørresundby kl. 17.00. Mens der er generalforsamling for medlemmerne, vil der være ginsmagning for gæsterne. Efter generalforsamlingen bliver vi delt op i hold. Efter grundig instruktion skal hvert hold lave en hovedret til dem selv – heldigvis laver kokken både forret og dessert. Alle retter bliver bedømt af kokkene, og der vil selvfølgelig være præmier til de bedste retter. Kl. 23.30 slutter aftenen.

Hvornår: Lørdag 6. april 2024 kl. 17.00

Hvor: Weber Grill Academy, Bøgildsmindevej 23, 9400 Nørresundby

Alle medlemmer er velkomne, og du må gerne tage din partner eller en god ven med.

Tilmelding: Send en mail til optikvest@gmail.com senest mandag 25. marts 2024. Husk at skrive dit navn, hvor mange der deltager og dit mobilnummer i tilmeldingen.

Forslag: Har du et forslag, der skal behandles på generalforsamlingen, skal du sende det til afdelingens mail på optikvest@gmail.com senest lørdag 16. marts 2024.

Vi glæder os til at se dig

Bestyrelsen i Optikerafdeling Vest

Relaterede nyheder