07. dec. 2023

Vil du hjælpe os med lønstatistikken 2024?

I starten af det nye år modtager du traditionen tro en mail med et link til vores lønstatistik. Det er vigtigt for os, at så mange som muligt svarer på statistikken, så vi får en så troværdig lønstatistik som mulig.

Billede til nyheden Vil du hjælpe os med lønstatistikken 2024?
Vi har brug for din hjælp til at lave en troværdig lønstatistik.

Serviceforbundet – Urmagerne og Optikerne udarbejder hvert år en lønstatistik, som du kan bruge, når du forhandler løn lokalt. Enten i forbindelse med at du skifter job, men også når du er til din årlige lønforhandling. 

Vi bruger også oplysningerne til at se, hvordan de overenskomster, vi har forhandlet, fungerer i virkeligheden. Da vi kun kan få oplysninger om løn- og arbejdsforhold fra vores medlemmer, er det rigtig vigtigt for os, at du indsender dine lønoplysninger.

Når vi har behandlet de indsendte oplysninger, bliver lønstatistikken offentliggjort på uol.dk og i TID&SYN.

Vi håber, at du vil være med til at sikre, at vi får en så valid lønstatistik som mulig.

Relaterede nyheder