07. dec. 2023

Urmager: Se mit kontingent for 2024

Et nyt år byder traditionen tro også på nye opgaver. Her i blandt kan det være tid til at kigge på budgettet for året. Derfor bringer vi her oplysninger om medlemskontingent for 2024.

Billede til nyheden Urmager: Se mit kontingent for 2024
Nyt år, nyt budget. Nu kan du se, hvad dit kontingent bliver for 2024.

Det samlede kontingent til Serviceforbundet – Urmagerne og Optikerne samt din afdeling inkl. fritidsulykkesforsikring og arbejdsløshedskasse bliver 1.048,50 kr. pr. måned i 2024. (Uden fritidsulykkesforsikringen er kontingentet 1.009,50 kr.).

Er du også tilmeldt efterlønsordningen, bliver dit kontingent 1.596,50 kr. pr. måned. (Uden fritidsulykkesforsikringen er kontingentet 1.557,50 kr. pr. måned).

Er du kun medlem af fagforeningen og ikke a-kassen, bliver dit kontingent 542,50 kr. pr. måned. (uden fritidsulykkeskontingent er kontingentet 503,50 kr. pr. måned).

Er du medlem som elev eller studerende, bliver dit kontingent til fagforeningen 52 kr. pr. måned, hvis du også har fritidsulykkesforsikringen på de 39 kr. med, bliver dit samlede kontingent 91 kr.

Dit kontingent til Serviceforbundet – Urmagerne og Optikerne er sat sammen af flere beløb, som fordeles mellem Serviceforbundet (fællesforbundet) og fagforeningen Urmagerne og Optikerne samt bidrag til arbejdsløshedsforsikring og efterløn.

Kontingent til både fagforening og a-kassen er fradragsberettiget på selvangivelsen. Det betyder, at det betalte kontingent fratrækkes ved beregningen af skat. Den typiske værdi af skattefradraget er ca. 30 procent.

Du skal ikke selv indtaste noget: A-kassekontingent og fagforeningskontingent bliver automatisk indberettet til skat.

Relaterede nyheder