Information om Coronavirus/COVID-19

Råd og vejledning i forbindelse med Coronavirus ændrer sig nærmest fra dag til dag. Vi har derfor valgt, at samle en række nyttige links, hvor du kan finde råd og vejledning.

I forbindelse med Corona virussen, får vi en rækkes spørgsmål.

Derfor har vi her samlet en række nyttige links, hvor du kan finde svar på mange af spørgsmålene:

Opdatering 6. januar 2021. Om opdatering af retningslinjer for planlægning af aktivitet og forebyggelse af smittespredning i sundhedsvæsenet. Her beskrives bl.a. at i perioder med (lokalt) højt smittetryk bør man visitere klienter, før de møder op i butikken.

Opdatering 17. december 2020. Om nedlukning af butikker hen over jul og nytår. Urmagerbutikkerne er omfattet af disse regler. Optikerbutikkerne er et sundhedserhverv i den private sektor og kan derfor holde åbent. HUSK kravene til skiltning i butikken.

Opdatering 6. november. Specielt vedr. nedlukningen i Nordjylland. Optikerne varetager en kritisk funktion og skal møde på arbejde.

Opdatering 7. oktober (gældende fra 25. september). Myndighederne har udsendt nye retningslinjer for ansvarlig indretning af bl.a. butikker i detailhandlen

Opdatering 28. september. Sundhedsstyrelsen har udsendt: Håndtering af COVID-19: Retningslinjer for brug af værnemidler, når der ikke er påvist eller mistanke om COVID-19.

FH (Fagbevægelsens Hovedorganisation) har samlet spørgsmål og svar på deres hjemmeside. Der kan du se vejledninger, finde 3-parts aftalerne, læse om egen sygdom og børns sygdom, hjemsendelser og test.

 

Vigtige nyheder

Lønstatistik 2021

I starten af det nye år modtager du traditionen tro en mail med et link til vores lønstatistik. I år er det særligt vigtigt, at du indsender dine...

Læs mere her