23. maj 2017

Skal I have en praktikant?


Vil I hjælpe en studerende og have et frist pust i butikken? Fra august er der mulighed for at få en praktikant fra Optometristuddannelsen.

1. august 2017 skal de nye studerende på Optometristuddannelsen ud på deres første praktikophold. Kunne du tænkte dig at være med til at forme fremtidens optometrister, er der mulighed for at få en studerende i praktik i seks måneder. Det er spændende og udfordrende at have en studerende i praktik, da det giver jer mulighed for at reflektere lidt over de rutiner, I har.

Vil du gerne have mere at vide om, hvordan det er at være praktikvært – eller vil du gerne tilbyde en studerende en praktikplads - kan du kontakte praktikkoordinator på KEA, Even Forwald på efo@kea.dk eller ringe til ham på 21 14 99 28.

Eller du kan kontakte praktikansvarlig på Erhvervsakademi Dania Heidi Buchholt på heb@eadania.dk eller ringe til hende på 23 36 12 73.

Læs mere:

Alt om indholdet i praktikperioden, bl.a. vejledende uddannelsesplan:

http://www.kea.dk/da/for-virksomheder/praktik/saerlige-forhold-paa-pba-i-optometri

http://eadania.dk/uddannelser/sundhedsuddannelser/professionsbachelor-i-optometri.aspx#1,3


Vigtige nyheder

Ja til ny overenskomst for chefoptikere ansat hos F.A. Thiele A/S og Profil Optik Butikker A/S

Også chefoptikerne ansat hos Profil Optik Butikker A/S og F.A. Thiele A/S sagde ja til de ny 3 årig overenskomst, som Serviceforbundet og Urmagerne...

Læs mere her