Modelbillede. Bucherer har købt Klarlund.
Modelbillede. Bucherer har købt Klarlund. Foto: Shutterstock
20. januar 2023

Klarlund solgt til schweiziske Bucherer

Ved årets start blev Klarlund solgt til det schweiziske smykke- og urfirma Bucherer.

4. januar 2023 overtog Bucherer Klarlunds butikker på Strøget og i Axel Tower ligesom Bucherer-gruppen også har overtaget Klarlunds værksted. Klarlund var tidligere ejet af Pitzner Gruppen Holding. Bucherer har i forvejen butik i Illum, København.

– Vi er glade og stolte over at kunne byde Klarlund velkommen i Bucherer-familien. Klarlunds historie og resultater er imponerende, og vi har den største respekt for dette familieejede firma. Ikke mindst, fordi vi selv er et familiedrevet firma, og vi har så mange fælles værdier, såsom øje for detaljen samt fokus og passion for fremragende håndværk.

Bucherer anerkender til fulde de resultater, og hvor stor andel Klarlunds medarbejdere har haft i den opnåede succes, og vil gerne bygge videre på det sammen med de nuværende medarbejdere i en fælles fremtid, udtaler Guido Zumbühl, CEO i Bucherer Group i en pressemeddelelse.


Vigtige nyheder

OK 2023 – din nye overenskomst forhandles nu

Serviceforbundet – Urmagerne og Optikerne er så småt startet op med overenskomstforhandlingerne for de privatansatte optikere, chefoptikere og...

Læs mere her