Medlemsmøder
Peter Smaakjær
26. september 2022

Medlemsmøder i november 2022

I starten af november afholdes der 3 medlemsmøder med Peter Smaakjær. Han vil fortælle om hjernebetinget lidelsers påvirkning af synet. Møderne afholdes tirsdag 1. november i Middelfart, onsdag 2. november i Aalborg og onsdag 9. november i Valby.

Optikerafdeling VEST og Optikerafdeling Øst inviterer til medlemsmøde om Hjernebetinget lidelser, som kan give synsproblemer.

Faktisk er dette emne et ønske fra et medlem i Optikerafdeling Vest, som straks gik i gang med at finde en egnet foredragsholder. Valget faldt på Optometrist Peter Smaakjær.
Peter Smaakjær arbejder til dagligt som svagsynsoptiker og neurooptometrist på CSU-Slagelse. Og har en Master i kliniske optometri fra PCO og i offentlig forvaltning fra RUC.

I løbet af aftenen vil vi sammen blive klogere på multiple sklerose, Parkinsonisme, Alzheimer og apopleksier.

Hvad er de generelle symptomer og hvad er de visuelle. Med hvilke af vores kendte målinger undersøger vi sygdommene bedst og hvilke løsninger kan vi som optiker tilbyde?
Foredraget vil blive afholdt som workshop.

Alt det praktiske:

Tirsdag 1. november: Hotel Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart
Kl. 18.30 Tapas. Kl. 19.00 foredrag.

Onsdag 2. november: Hotel Comwell Hvide Hus Aalborg, Vesterbro 2, 9000 Aalborg
Kl. 18.30 Tapas. Kl. 19.00 Foredrag

Tilmelding til ovenstående møder i Middelfart og Aalborg senest tirsdag 25. oktober på mail til: Optikvest@gmail.com. Husk at skrive dit mobilnummer og ikke mindst om du deltager i mødet i Middelfart eller i Aalborg og om du skal have mad med.

Onsdag 9. november: Serviceforbundet, Ramsingsvej 30, 2500 Valby
Kl. 18.00 Buffet. Kl. 19.30 foredrag.

Tilmelding til mødet i Valby senest fredag 4. november på mail til: tilmeldinguol@gmail.com. Husk at skrive dit mobilnummer og om du skal have mad med eller ej.

Der søges om 2 CET-point. Husk derfor dit OBES-kort/sundhedskort.

Vigtige nyheder

Få styr på julens arbejdstider

Julen nærmer sig, og det betyder for mange optikere og urmagere også længere arbejdsdage. Så hvordan er det nu, at du som urmager eller optiker...

Læs mere her