PFA/Harbour Run
PFA/Harbour Run
27. juni 2022

Løb med til PFA Harbour Run den 28. august

Har du din forsikring i PFA, så vil PFA gerne invitere dig og din familie til PFA Harbour Run, som er et hyggeligt familieløb gennem Nordhavns stemningsfulde gader, historiske industribygninger og forfriskende kajområder.

PFA Harbour Run afholdes søndag den 28. august 2022 fra kl. 9

Hos PFA, Sundkrogsgade 4, 2100 København Ø

DJ, madboder, underholdning og flotte præmier
Formiddagen byder bl.a. på opvarmning med fitnessekspert Cecilie Lind, stemningsfuld musik fra vores DJ, og underholdning til børnene. Når du er i mål, har du mulighed for at købe lækkerier fra madboderne og være med i lodtrækningen om flotte præmier.

Skal du ud på en 2, 5 eller 10 km rute?
Med tre forskellige ruter er der udfordringer og oplevelser for både store og små. Har du mere lyst til en gå-rute, har du også mulighed for det. Der er selvfølgelig medaljer til børnene for den gode indsats.

Det er gratis at deltage, men tilmeld dig i dag
Det er gratis at deltage for dig og din familie. Der er dog et begrænset antal startnumre, så det er en god idé, at du tilmelder dig med det samme. Du skal bruge koden PFA_kunde for gratis tilmelding.

Vi håber på at se dig til en hyggelig dag med højt humør og god stemning.

Venlig hilsen

PFA

Tilmeld dig her


Vigtige nyheder

Tjek din Fritvalgs Lønkonto

Har du en saldo stående på din Fritvalgs Lønkonto, så er det tid til at få det udbetalt.Din arbejdsgiver skal udbetale saldoen senest med...

Læs mere her