Du er inviteret til at deltage i en europæisk undersøgelse om dit arbejdsområde. Foto: Shutterstock
Du er inviteret til at deltage i en europæisk undersøgelse om dit arbejdsområde. Foto: Shutterstock
23. maj 2022

Deltag i en europæisk spørgeundersøgelse om optikere og optometristers arbejdsområder

The European Council of Optometry an Optics (ECOO) er i gang med at undersøge, hvilke arbejdsopgaver optometristerne varetager i de forskellige lande.
ECOO vil også gerne høre din mening.

The European Council of Optometry an Optics (ECOO) er i gang med at undersøge, hvilke arbejdsopgaver optometristerne varetager i de forskellige lande, for at få viden om hvilket pensum de nationale optometristuddannelser skal indeholde, for at kunne blive akkrediteret til EDO (the European Diploma in Optometry.

ECOO vil gerne have så mange besvarelser som muligt, og derfor inviterer de alle optometrister til at deltage i undersøgelsen.

Bemærk, at undersøgelsen er på engelsk, og sidste frist for at deltage er den 12. juni 2022.

Hvad er the European Diploma in Optometry (EDO)

EDO er en fælles akkreditering af optometeristuddannelserne i Europa. Formålet med akkrediteringen er, at de studerende, der har gennemført deres uddannelse på en af de akkrediterede uddannelsessteder, har mulighed for at bruge deres uddannelse i så mange lande som muligt.

EDO er ikke en offentlig akkreditering, men gennemføres af ECOO, som et samarbejde mellem de europæiske optiker/optometrist-organisationer.

Vigtige nyheder

Tjek din Fritvalgs Lønkonto

Har du en saldo stående på din Fritvalgs Lønkonto, så er det tid til at få det udbetalt.Din arbejdsgiver skal udbetale saldoen senest med...

Læs mere her