Medlemsmøde Optiker
Kom til medlemsmøde i Optikerafdeling Vest, hvor Dr. Danson Muttuvelu fortæller om fundus-patologi.
Foto: Shutterstock
18. maj 2021

Fundus-kursus med Dr. Danson V. Muttuvelu

Tirsdag 1. juni inviterer Optikerafdeling Vest alle interesserede medlemmer til on-line Fundus-kursus med Dr. Danson. Ønsker du at få en basis forståelse i fundus-patologi og fundus-fortolkning, så er dette kursus lige noget for dig.

Tirsdag 1. juni kl. 19.00-21.00 er der undervisning på Teams.

Fundus-kursus er til optikeren som ønsker en basis forståelse i fundus-patologi og fundus-fortolkning. Der bliver herudover lagt vægt på varetagelse af patient kommunikation og korrekte henvisningsmønstre.
Kurset foregår med teori og cases.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til uol@forbundet.dk

Du skal oplyse: Navn, fødselsdag, arbejdsgiver samt stilling (fx optiker/optometrist, chefoptiker, professionsbachelorstuderende).

Disse oplysninger skal vi bruge for at kunne tildele CET-Point.

Dagen inden kurset vil du så modtage en indkaldelse til et Teamsmøde.

Om foredragsholderen:

Dr. Danson V. Muttuvelu, MD, FEBODr. Danson V. Muttuvelu, MD, FEBO, er øjenkirurg bosiddende i Danmark. Han er kendt for sine færdigheder inden for kompleks kataraktkirurgi og for sin interesse i uddannelse inden for kataraktkirurgi i Danmark og Europa. 

Danson brænder for at lære fra sig og holder foredrag for øjenlæger og optometrister. 

Han er desuden bestyrelsesmedlem for en række oftalmologiske selskaber, medstifter af en non-profit ulands-øjenklinik og medstifter af et velfungerende og succesfuld telemedicinsk system, der forbinder optometrister og øjenlæger i de nordiske lande og leverer innovativ og cost-effektiv øjensundhed. 

Danson tror fuldt på, at der kan tilbydes bedre adgang til øjensundhed verden over.

Vigtige nyheder