Du kan stadig nå at besvare din lønstatistik og deltage i lodtrækningen om en i Phone12. Foto: Shutterstock
Du kan stadig nå at besvare din lønstatistik og deltage i lodtrækningen om en iPhone12
15. januar 2021

Husk lønstatistik – du kan fortsat nå at være med i lodtrækningen om en iPhone12

Nåede du ikke at besvare din lønstatistik da den ramte din mailboks, får du en ny chance i næste uge. Mange oplysninger giver den bedste statistik.

8. januar 2021 skulle du gerne have modtaget en mail med et link til et spørgeskema om dine lønforhold. Har du ikke modtaget mailen, kan det være, fordi mailen er røget i dit spamfilter.

Fik du ikke svaret, sender vi en lille reminder ud i næste uge, så du stadig kan nå at deltage. Også i lodtrækningen om en iPhone 12.

Lønstatistikken er dit værktøj, når du skal forhandle personligt tillæg med din arbejdsgiver, eller når du skal forhandle løn i forbindelse med jobskifte.

Urmagerne og Optikerne udarbejder en gang om året en lønstatistik, hvori du kan se lønniveauet i de to fag.

Derfor er det vigtigt, at du svarer
For at kunne udarbejde en så pålidelig lønstatistik som muligt, er det vigtigt, at vi får så mange lønoplysninger som muligt. Det er derfor vigtigt, at du også besvarer lønstatistikken, og dermed er med til at give dig selv, dine kolleger og Urmagerne og Optikerne så godt et værktøj som muligt til at få en bedre løn.

Lønstatistikken bliver offentliggjort i TID & SYN og på vores hjemmeside www.uol.dk, så snart vi har fået bearbejdet de indsendte lønoplysninger.

Sæt dig derfor til tasterne og indsend dine lønoplysninger. For at vi kan være sikre på, at det vores medlemmer, der svarer på statistikken, skal du bruge linket fra den mail, du har modtaget.

Vigtige nyheder

Holder fagforeningen ferie?

Sommerferien står for døren, og alle skal have ferie.Det skal vi også i Serviceforbundet - Urmagerne og Optikerne, men du kan fortsat få fat i...

Læs mere her