Optometrikonference 2020
02. oktober 2020

AFLYSNING: Optometrikonferencen 20/20

Regeringens nyeste opdatering af restriktioner om forsamlinger betyder, at bestyrelsen for Dansk Optometri og Kontaktlinsekonference, nu har besluttet at aflyse dette års Optometrikonference på Scandic Falkoner den 14.–15. november 2020.
Optometrikonferencen afholdes i stedet 6.-7. november 2021 også på Scandic Falkoner, Frederiksberg

Det har på ingen måde været en let beslutning, men set i lyset af de seneste ugers udvikling af corona-pandemien, vurderer bestyrelsen, at det er nødvendigt at aflyse konferencen.

Med de seneste restriktioner og stigningen i antallet af smittede vil det være forbundet med en unødig risiko at holde konferencen i år.

Konference i 2021 med samme program
Planlægningen af det spændende konferenceprogram er stort set afsluttet, og bestyrelsen har derfor valgt at udskyde og tilbyde det igen til Optometrikonference ’21 på Scandic Falkoner i weekenden 6.-7. november 2021. Synoptik-Fonden afholder ligeledes deres årsseminar søndag den 7. november i forbindelse med konferencen.  

Hvis du allerede er tilmeldt konferencen
Har du tilmeldt dig konferencen, skulle du allerede nu gerne have fået mail om enten at få dit deltagergebyr retur, eller at overføre din tilmelding til næste år.

Vigtige nyheder

Har du styr på corona-reglerne for butikker?

Corona er desværre stadig iblandt os, og det betyder, at der for detailbutikker blandt andet er regler for hvor mange, der må være fysisk til stede...

Læs mere her