Torsdag den 25. juni fejrede Den Danske Urmagerskole i Ringsted 15 nye urmagerelever.
Nogle af de 15 nye urmagere, som netop har afsluttet deres uddannelse.
Foto: Serviceforbundet - Urmagerne og Optikerne
21. juli 2020

15 nye urmagere

Torsdag den 25. juni fejrede Den Danske Urmagerskole i Ringsted 15 nye urmagere. De otte havde netop bestået svendeprøven, som blev afholdt i uge 26. De 7 andre havde afsluttet uddannelsen uden svendeprøve, da skolen i april var lukket ned på grund af risikoen for COVID-19 smitte. Fire elever er indstillet til bronzemedaljer.

Torsdag den 25. juni 2020 kunne otte nye urmagere, sammen med familier, kollegaer og mestre, fejre, at de havde bestået svendeprøven på ZBC-Den Danske Urmagerskole i Ringsted.

Alle otte elever modtog svendebrevet som urmager, og Mathias Silberbauer, Lauge Mott Bøgh, Emil Viemose og Kristoffer Grum Jakobsen er indstillet til bronzemedaljer.

Svendeprøve blev aflyst
Der blev også festet for de syv elever, som skulle have været til svendeprøve i april måned, hvor Urmagerskolen var lukket ned på grund af risikoen for COVID-19-smitte.

Derfor var det ikke muligt at afholde svendeprøven som vanligt, og eleverne fik i stedet ophøjet deres standpunktskarakter til svendeprøvekarakter.

Du kan læse mere herom i næste udgave af TID&SYN.

Vigtige nyheder

Har du styr på corona-reglerne for butikker?

Corona er desværre stadig iblandt os, og det betyder, at der for detailbutikker blandt andet er regler for hvor mange, der må være fysisk til stede...

Læs mere her