Lys
Lys har en enorm betydning for vores velvære i dagligdagen.
Foto: Shutterstock
21. januar 2020

OPTIKERAFDELING ØST inviterer til medlemsmøde om lys

Hvad betyder lys i hverdagen? Det kan du blive klogere på, når OPTIKERAFDELING ØST inviterer til medlemsmøde om lys onsdag den 26. februar

Optikerafdeling Øst har inviteret synskonsulenterne Anne Jacobsen og Signe Tødten til at komme og fortælle om lys, og hvilken betydning lys har for vores hverdag.

I Synsafdelingen på Center for specialundervisning i Slagelse, har vi igennem de sidste 2 år arbejdet med Lysprojektet ’Bedre Lys Mere Liv’ som Tryg-Fonden har bevilliget 2.1 mio. kroner til.

I vores oplæg vil vi fortælle om vores tilgang til udredning og brugen af lys. Der vil blive vist før og efterbilleder og vist resultater fra Projektet.
Vi har udarbejdet en AR/VR-brille, som vil blive fremvist, og man kan få lov at afprøve.

Det vil være muligt at stille spørgsmål til lys og få en snak om hvordan man kan arbejde med optimal belysning. Dette er ikke kun tænkt til svagsynede borgere, men også generelt til dig og mig.

Mødested: Serviceforbundet, Ramsingsvej 30, 2500 Valby. Det er ca. 900 m. fra Valby og Ny Ellebjerg Station og 650 m. fra Vigerslev Alle station. 

Tid: Fra kl. 18.15 vil der være buffet (tilmelding nødvendig). Kl. 19.30 foredrag (tilmelding nødvendig). 

Uddannelsespoint
: Der søges om 2 uddannelsespoint. HUSK derfor dit OBESkort eller sundhedskort (sygesikringsbevis).

Tilmelding senest fredag 21. februar 2020 pr. mail til: tilmeldinguol@gmail.com
Hvis du har meldt dig til og skulle blive forhindret i at deltage, så vær sød at melde afbud – gerne på tlf.: 26 19 33 89.

Du kan også finde mødet på aktivitetskalenderen.

Mødet bliver også live streamet.

Vigtige nyheder

COVID-19: Sådan bliver du vaccineret som optiker og optometriststuderende, og du skal selv sikre at du ”kommer på listen”

Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har netop udmeldt, at de nu er klar til at påbegynde vaccination af sundhedspersoner i målgruppe 4,...

Læs mere her