Lønstatistik
Det er vigtigt, at du udfylder lønstatistikken, så Urmagerne og Optikerne kan brug den ved de igangværende overenskomstforhandlinger.
Foto: Shutterstock
21. januar 2020

Husk lønstatistik – du kan fortsat nå at være med i lodtrækningen om en iPhone11

Nåede du ikke at besvare din lønstatistik, da den ramte din mailboks, får du en ny chance i næste uge. Mange oplysninger giver den bedste statistik.

8. januar 2020 skulle du gerne have modtaget en mail med et link til et spørgeskema om dine lønforhold. Har du ikke modtaget mailen, kan det være, fordi vi enten ikke har din mailadresse, eller fordi mailen er røget i dit spamfilter.
Fik du ikke svaret, sender vi en lille reminder ud i næste uge, så du stadig kan nå at deltage. Også i lodtrækningen om en iPhone 11.

Lønstatistikken er dit værktøj, når du skal forhandle personligt tillæg med din arbejdsgiver, eller når du skal forhandle løn i forbindelse med jobskifte.
Urmagerne og Optikerne udarbejder en gang om året en lønstatistik, hvori du kan se lønniveauet i de 2 fag. 
Ud over at lønstatistikken bruges til forhandling af personlige tillæg, bruger Urmagerne og Optikerne lønstatistikken ved de igangværende overenskomstforhandlinger.

For at kunne udarbejde en så pålidelig lønstatistik som muligt er det vigtigt, at vi får så mange lønoplysninger som muligt. Det er derfor vigtigt, at du også besvarer lønstatistikken og dermed er med til at give dig selv, dine kolleger og Urmagerne og Optikerne så godt et værktøj som muligt til at få en bedre løn. 

Lønstatistikken bliver offentliggjort i TID & SYN og på vores hjemmeside www.uol.dk, så snart vi har fået bearbejdet de indsendte lønoplysninger.

Sæt dig derfor til tasterne og indsend dine lønoplysninger. For at vi kan være sikre på, at det vores medlemmer, der svarer på statistikken, skal du bruge linket fra den mail, du har modtaget.

Vigtige nyheder

Ja til ny overenskomst for chefoptikere ansat hos F.A. Thiele A/S og Profil Optik Butikker A/S

Også chefoptikerne ansat hos Profil Optik Butikker A/S og F.A. Thiele A/S sagde ja til de ny 3 årig overenskomst, som Serviceforbundet og Urmagerne...

Læs mere her