Lønstatistik
Hjælp os med lønstatistikken
Foto: Shutterstock
18. december 2019

Lønstatistik 2020, vi har brug for dine oplysninger

I starten af det nye år modtager du traditionen tro en mail med et link til vores lønstatistik. I år er det særligt vigtigt, at du sender dine oplysninger ind til os.

Serviceforbundet – Urmagerne og Optikernes lønstatistik bruges til mere end bare at udarbejde den årlige lønstatistik.

Vi bruger også oplysningerne, når vi forhandler overenskomster. Oplysningerne bruger vi for eksempel til at vurdere, hvor stor en effekt det vil have, hvis tillægget for lørdagsarbejde stiger, eller hvor meget det vil koste, hvis vi skal ændre forholdene for fx deltidsansatte.

Serviceforbundet – Urmagerne og Optikerne kan kun få oplysningerne fra vores medlemmer, og derfor er det vigtigt, at så mange som muligt af jer sender oplysninger og løn- og arbejdsforhold, så vi er klædt på til overenskomstforhandlingerne.

Du kan hjælpe os med at forhandle din overenskomst ved at sende dine oplysninger til lønstatistikken, når du får mailen i starten af det nye år.


Vigtige nyheder

COVID-19: Sådan bliver du vaccineret som optiker og optometriststuderende, og du skal selv sikre at du ”kommer på listen”

Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har netop udmeldt, at de nu er klar til at påbegynde vaccination af sundhedspersoner i målgruppe 4,...

Læs mere her