Optimus by Essilor 2019
Fornemme priser blev uddelt
Foto: Optimus by Essilor
20. november 2019

Uddeling af Optimus by Essilor

Årets Optometrikonference bød blandt andet på uddeling af Optimus by Essilor til tre interessante specialer. Vi har samlet de tre unikke specialer, der modtog henholdsvis førsteprisen, andenprisen og tredjeprisen.

”Årsager til ombytninger” fik Optimus by Essilors første præmie og 10.000 kroner. De fire studerende Josefine Nielsen Sund, Merethe Biller Rasmussen, Nathalie Gundelach-Taabbel og Marie-Louise Nedergaard Pedersen var på scenen, hvor de på de tildelte minutter gennemgik deres vinderprojekt. De studerende kommer fra Optikerhøjskolen i Randers.
Læs resuméet af specialet her

Anden prisen og de medfølgende 7.500 kroner gik til Benjamin Sukusu Nielsen, Bue Winther Kjær, Simon Sivebæk Lodahl og Ryan Lauridsen, som var på scenen dels for at fremlægge ”Kvalitativt studie af optikernes anvendelse af synstræning”, dels for at modtage andenprisen. De studerende kommer fra Optikerhøjskolen.
Læs resuméet af specialet her

Og tredjeprisen gik til Trine Stendal Olsen, Regitze Overby og Jonathan Binder for deres studie ”Implementering af funduskameraet i optikerforretningen: optometristens ven eller fjende?”. Som de øvrige prismodtagere var de også på scenen for at fortælle om deres studie og for at modtage Optimus by Essilors´ tredjepris. De tre studerende kommer fra KEA.
Læs resuméet af specialet her

Vigtige nyheder

COVID-19: Sådan bliver du vaccineret som optiker og optometriststuderende, og du skal selv sikre at du ”kommer på listen”

Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har netop udmeldt, at de nu er klar til at påbegynde vaccination af sundhedspersoner i målgruppe 4,...

Læs mere her