Generalforsamling
Mikkel Beha Erichsen holdt foredrag på generalforsamlingen.
16. april 2019

Generalforsamling i Optikerafdeling Øst

Skøn buffet, foredrag med Mikkel Beha Erichsen og en god generalforsamling var alt sammen på programmet torsdag den 11. april.

Som der efterhånden er tradition for, blev generalforsamlingen afholdt på IDAs Mødecenter på Kalvebod Brygge. 38 medlemmer var mødt op til først en dejlig buffet, siden et foredrag med Mikkel Beha Erichsen og til sidst selve generalforsamlingen.

Peter Smaakjær blev valgt til dirigent, og Signe Barfoed Beck tog sig af den vigtige opgave med at skrive referatet. Efter formand Dorthe Kallehauges beretning, der både beskrev, hvad der var sket i afdelingen i det sidste års tid og også kiggede lidt fremad, samt kasserer Claus Sommers gennemgang af regnskabet for 2018, var det tid til valg. 

Alle genopstillede, så Claus Sommer fortsætter som kasserer, Christel W. Svendsen, Signe Barfoed Beck og Bruno Dysted blev genvalgt som bestyrelsesmedlemmer. Der var også genvalg til suppleant Annette Bang Simonsen, og sidst men ikke mindst fortsætter Kitta Mouritzen som revisor og Finn Kaufmanas som revisorsuppleant. 

Se hele bestyrelsen her

Efter en generalforsamling, der foregik i god ro og orden, kunne dirigent Peter Smaakjær ringe mødet af kl. 22.00

Du kan læse meget mere om generalforsamlingen i næste nummer af TID&SYN, der udkommer 1. juni 2019.

Vigtige nyheder

Ja til ny overenskomst for chefoptikere ansat hos F.A. Thiele A/S og Profil Optik Butikker A/S

Også chefoptikerne ansat hos Profil Optik Butikker A/S og F.A. Thiele A/S sagde ja til de ny 3 årig overenskomst, som Serviceforbundet og Urmagerne...

Læs mere her