GF Vest Anette Pedersen
Anette Pedersen, formand UOL
Privat foto.
16. april 2019

Generalforsamling i Randers Regnskov

Søndag 31. marts afholdt Optikerafdeling Vest generalforsamling i Randers Regnskov. Imens familien blev sendt på tur i Regnskoven, mødtes de 37 fremmødte medlemmer til generalforsamling i skolestuen.

Dirigent Mark Stands Sørensen ledte os igennem dagsordenen, der bød på en grundig beretning fra Formand Jesper Nørgaard om afdelingens liv og levned det sidste års tid. Der var selvfølgelig også valg til diverse poster på dagsordenen. 

Her var der genvalg til alle opstillede, så Anne-Marie Svendsen fortsætter som kasserer, Marie Louise Bak som bestyrelsesmedlem og Marks Strands Sørensen som suppleant til bestyrelsen. Michael Hornsleth fortsætter som revisor og Henrik Sejersen som revisorsuppleant. Sidst, men ikke mindst, var der et forslag om at udvide antallet af suppleanter til tre. Det betød at Sara Westphall blev valgt ind i bestyrelsen som tredjesuppleant.


Du kan se hele bestyrelsen her.

Efter en veloverstået generalforsamling var det tid til rundvisning, frokost samt insektsmagning. Du kan læse et fyldigt referat fra generalforsamlingen i næste nummer af TID&SYN, der udkommer 1. juni 2019.

Vigtige nyheder

Chefoptikerne er ikke glemt

Overenskomstforhandlingerne for chefoptikere ansat i F.A. Thiele A/S og Profil Optik Butikker A/S genoptages 8 juni.

Læs mere her