Master i Synsrehabiliering
Master i synsrehabilitering? Uddan dig i Norge.
Foto: Shutterstock
13. marts 2019

Tag en master i Norge

I fremtiden stiger behovet for flere optikere og optometrister med speciale inden for synspædagogik og synsrehabilitering. Se, hvordan du kan blive endnu dygtigere til dit fag.

Universitetet i Sørøst-Norge og Gøteborg Universitet tilbyder nu en tværfaglig uddannelse, der kan gøre dig bedre til at håndtere fremtidens behov for synspædagogik og synsrehabilitering. 

Det er vigtigt, fordi flere ældre vil føre til et større behov for dig, der kender forskel på optometrisk rehabilitering, synsrehabilitering efter fx en hjernerystelse, synsrådgivning og synstræning.

Selve uddannelsen foregår i Kongsberg i Norge, og masteren i synspædagogik og synsrehabilitering svarer til 120 ECTS-point. Bliv klogere på uddannelsen

Ikke klar til en master?

Hvis ikke du er helt klar til en master, kan du stadig blive dygtigere. Du kan fx begynde med at tage et enkeltfag på 20 ECTS-point, der foregår over to semestre. Til efteråret tilbyder Universitetet i Sørøst-Norge og Gøteborg Universitet to enkeltfag, nemlig fordypning i synsrehabilitering etter hjerneslag og andre hjerneskader og fordypning i optometrisk rehabilitering.

Men du skal skynde dig, for ansøgningsfristen er allerede 15. april 2019. 

Vil du vide mere?
Så kontakt Helle K. Falkenberg, som bl.a. er studieleder for masteren i synspædagogik og synsrehabilitering ved Universitet i Sørøst-Norge.

Tel: +47 31 00 89 61
helle.k.falkenberg@usn.no

Vigtige nyheder

Chefoptikerne er ikke glemt

Overenskomstforhandlingerne for chefoptikere ansat i F.A. Thiele A/S og Profil Optik Butikker A/S genoptages 8 juni.

Læs mere her