Generalforsamling
Mikkel Beha Erichsen underholder før generalforsamlingen med sine erfaringer og holdninger til den gode og den dårlige arbejdsplads.
13. marts 2019

Generalforsamling i Optikerafdeling ØST

Der holdes generalforsamling i Optikerafdeling ØST torsdag 11. april 2019. Bestyrelsen har i år inviteret Mikkel Beha Erichsen til at underholde før generalforsamlingen.

OPTIKERAFDELING ØST inviterer til generalforsamling og foredrag torsdag 11. april 2019.

Bestyrelsen har i år inviteret Mikkel Beha Erichsen til at underholde før generalforsamlingen. 
Med afsæt i sine mange år som chef i tv-branchen og kaptajn på eget skib fortæller Mikkel Beha med humor om sine erfaringer med og holdninger til den gode chef og den selvretfærdige, dovne og forkælede medarbejder ... 

Og fra sine mange år som medarbejder deler Mikkel sine erfaringer om den uduelige, møgirriterende og fraværende chef og altid pligtopfyldende medarbejder. Vi skal huske at hylde forskellighederne, for når vi fokuser på styrken i vores forskellighed, får vi den bedste udgave af os selv og hinanden frem. 

Med humor og masser af eksempler fortæller Mikkel om at være nærværende - både som kollega og chef - man skal koncentrere sig og kun gøre en ting ad gangen. Og så skal man huske at holde fri … og slukke … og det gælder også chefen.

Mødested: IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Det er ca. 8 min. gang fra Hovedbanen. Vær opmærksom på evt. parkeringsafgift.

Tid: Kl. 18.00 vil der mad. Kl. 19.15 er der foredrag med Mikkel Beha Erichsen (tilmelding nødvendig). Kl. 20.45 ordinær generalforsamling.

Dagsorden:
 1. Valg af dirigent
 2. Valg af sekretær
 3. Bestyrelsens beretning
 4. Regnskab
 5. Indkomne forslag
 6. Valg af kasserer (afg. Claus Sommer – genvalg modtages)
 7. Valg af 3 bestyrelsesmedlemmer (afg. Christel W. Svendsen, Signe B. Beck og Bruno Dysted. Alle modtager genvalg)
 8. Valg af 1 bestyrelsessuppleant (afg. Annette B. Simonsen - genvalg modtages)
 9. Valg af 1 revisor (afg. Kitta Mouritzen - genvalg modtages)
 10. Valg af 1 revisorsuppleant (Finn Kaufmanas – genvalg modtages)
 11. Evt.

Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være formanden, Dorthe Kallehauge, i hænde senest torsdag 4. april 2019.


Du kan tilmelde dig pr. mail senest onsdag 3. april 2019: tilmeldinguol@gmail.com. Husk at fortælle, om du kommer til spisning og foredrag eller kun kommer til foredraget. Husk også, at vi skal bruge dit navn, telefon og e-mail ved tilmeldingen. 

Hvis du har meldt dig til og skulle blive forhindret i at deltage, så vær sød at melde afbud – gerne på tlf.: 2619 3389.

Vigtige nyheder

Chefoptikerne er ikke glemt

Overenskomstforhandlingerne for chefoptikere ansat i F.A. Thiele A/S og Profil Optik Butikker A/S genoptages 8 juni.

Læs mere her