18. januar 2017

Goddag til nyhedsbrev

Goddag til digitalt nyhedsbrev hver måned. Nyhedsbrevet får du automatisk - og vi laver ét nyhedsbrev til både optiker- og urmager-medlemmer.

Verden er blevet digital - og det er UOL også. I hvert fald i den forstand, at du fra januar 2017 vil modtage et digitalt nyhedsbrev i din mailboks minimum én gang om måneden - og mere, hvis vi har særligt nyt. 

Vi omlægger fagbladet TID&SYN til 6 årlige numre - som til gengæld bliver til temanumre, som lægger op til fordybelse. Næste nummer er i din postkasse 1. februar.

2 forskellige nyhedsbreve

Urmagerne og Optikerne er to efterhånden ret forskellige grupper. Derfor har vi valgt at udsende nyhedsbrevet i to lidt forskellige udgaver. Men der vil stadig være fælles stof om fx løn, vilkår, pension, dagpenge/a-kasse og arbejdsmiljø, som vil være at finde i begge nyhedsbreve.

Nyhedsbrevet

Nyhedsbrevet bliver automatisk sendt til alle medlemmer - som vi vel at mærke har e-mail-adressen på. Kender du et medlem, som ikke modtager nyhedsbrevet, er det bare om at melde e-mailadressen ind til uol@forbundet.dk, så vi kan få adressen ind i vores medlemssystem. Det gælder også, hvis du skifter e-mail-adresse.

Ønsker man ikke at modtage nyhedsbrevet, framelder man sig via et link nederst i nyhedsbrevet.

Nyhedsbrev til eksterne

Det er også muligt for eksterne at tilmelde sig nyhedsbrevene. 

Tilmelding til nyhedsbrev for eksterne.


 Vigtige nyheder

Holder fagforeningen ferie?

Sommerferien står for døren, og alle skal have ferie.Det skal vi også i Serviceforbundet - Urmagerne og Optikerne, men du kan fortsat få fat i...

Læs mere her