Profil Optik direktør Tina Høyer Gaardsholt
Foto: PR/Profil Optik
20. februar 2017

Profil Optik ansætter ny direktør

Tina Høyer Gaardsholt er fra april ny øverste ansvarlig for Profil Optiks 134 danske butikker.

Hun er 39 år, fra Roskilde og kommer fra en stilling som salgschef hos hos B&O, og har haft en række ledende stillinger i Telia. Hun er uddannet akademiøkonom og blev i 2012 udvalgt til ”Berlingske Business Talent 100”.

- Tinas erfaring fra telebranchen, hvor det at sælge et kompliceret produkt i et marked med hård konkurrence, er en af de kompetencer, som vi har lagt vægt på, da vi skulle rekruttere ny, dansk direktør for Profil Optik. Derudover er Tinas erfaring fra B&O, hvor salg af kvalitet, dansk design og livsstil var omdrejningspunktet, også en vigtig ballast, som hun med garanti vil få gavn af i optikerbranchen, siger Håkan Lundstedt, Synsams nordiske direktør i en pressemeddelelse.

Profil Optik er en del af den skandinaviske Synsam Group, som driver i alt ca. 450 optikerbutikker i de fire nordiske lande, heraf de 135 i Danmark. 


Vigtige nyheder

COVID-19: Sådan bliver du vaccineret som optiker og optometriststuderende, og du skal selv sikre at du ”kommer på listen”

Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har netop udmeldt, at de nu er klar til at påbegynde vaccination af sundhedspersoner i målgruppe 4,...

Læs mere her