23. maj 2017

Ny direktør for Min A-kasse

Kim Them Serup overtager efter Lars Christensen og kommer med erfaring fra både ledelse og beskæftigelsesområdet.

Den første juni 2017 sidder en ny mand ved roret i Min A-kasse, når den nuværende direktør Lars Christensen takker af efter 15 år.

Lars Christensen har afleveret en a-kasse i vækst. I 2001 havde A-kassen ca. 30.000 medlemmer og 35 ansatte. Nye organisationssamarbejder og tre fusioner fulgte, og Min A-kasse har nu 90.000 medlemmer og 135 ansatte. 

Kim Them Serup er 51 år og kommer fra en stilling som direktør i Deloitte. Han har også tidligere været vicedirektør i Akademikernes A-kasse, arbejdsmarkedschef i Næstved  og Vordingborg kommune, arbejdsmarkedschef i Dansk Metal og derudover 10 år i i LO bl.a. med tre år som kontorchef i Bruxelles.

”At stå i spidsen for en velfungerende driftsorganisation med høj medarbejdertilfredshed samtidig med mulighederne for vækst. Det er der ikke mange arbejdspladser, der kan tilbyde,” siger Kim Them Serup.

Læs hele pressemeddelelsen fra Min A-kasse: https://www.min-a-kasse.dk/min-a-kasse-far-ny-direktor-forste-juni-2017


Vigtige nyheder

COVID-19: Sådan bliver du vaccineret som optiker og optometriststuderende, og du skal selv sikre at du ”kommer på listen”

Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har netop udmeldt, at de nu er klar til at påbegynde vaccination af sundhedspersoner i målgruppe 4,...

Læs mere her