24. oktober 2017

40 år i samme butik

Erik Olsen fejrer sit 40 års jubilæum i Profil Optik i Viborg. Han er 68 år og stadig rigtig glad for faget og for at gå på arbejde og hjælpe nye kunder.

Erik Olsen er oprindeligt fra Herning, hvor han blev udlært i 1971. I 1977 kom han til Viborg. Udover at være et kendt ansigt fra Profil Optik-butikken, kender mange ham som major Olsen, fra hans mange år som reserveofficer ved Telegrafregimentet. Erik Olsen har også igennem mange år været aktiv i Optikerafdeling Vest, først som formand, hvor han også sad i UOLs bestyrelse og siden som suppleant.

Erik Olsen har trods sine 68 år endnu ikke sat en dato for, hvornår han vil gå på pension.
“Jeg er stadig rigtig glad for at gå på arbejde,” forklarer Erik Olsen. “Dagene er aldrig ens. Det er altid en ny person og en ny udfordring. Jeg synes, at det er et spændende arbejde at være med til at hjælpe dem til at få nye briller, så de kan stryge ud af døren og videre med deres liv,” fortæller Erik Olsen.

Jubilæet blev markeret i Profil Optik fredag den 6. oktober med en reception.

Vigtige nyheder

COVID-19: Sådan bliver du vaccineret som optiker og optometriststuderende, og du skal selv sikre at du ”kommer på listen”

Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har netop udmeldt, at de nu er klar til at påbegynde vaccination af sundhedspersoner i målgruppe 4,...

Læs mere her