Annette Slyngborg
Annette Slyngborg
10. maj 2017

Annette Slyngborg ny synsekspert i Synoptik

Annette Slyngborg, 53, er ansat som ny klinisk fagspecialist i Synoptik.

Ansættelsen i Synoptik er lidt som at vende hjem igen for Annette Slyngborg. I begyndelsen af sin karriere arbejdede hun nemlig som optiker i Synoptik i Roskilde og Glostrup. Efter tiden i Synoptik har hun taget en Master i klinisk optometri fra Pennsylvania College of Optometry, været underviser på Optikerskolen i København og været tilknyttet Danmarks Optikerforening som konsulent.

En af hendes første opgaver bliver at fortsætte optimeringen og udviklingen af Synoptiks faglige rådgivning.

”Hos Synoptik skal jeg arbejde med yderligere at styrke de faglige standarder for synsundersøgelser, fortsætte udviklingen af vores nye Sundhedstjek med synsfeltscreening og arrangere efteruddannelse af medarbejderne. Derudover skal jeg arbejde med optimering af den årlige certificeringsproces, som sikrer, at synsprøverne i alle 102 Synoptik butikker har samme høje, faglige niveau. En certificering som kun Synoptik gennemfører,” siger Annette Slyngborg.

Til Synoptik som ekspert

Annette Slyngborg kommer til Synoptik fra Buus Optik i Roskilde og har sideløbende drevet selvstændig konsulentvirksomhed med Slyngborg Optometric Consulting med fokus på optik-faglig udvikling.

Tilbage i Synoptik skal hun denne gang arbejde som support for butiksmedarbejderne over hele landet.

Hun starter med en periode i Synoptik-butikkerne, inden hun finder sin plads på Synoptiks servicecenter i Herlev. 


Vigtige nyheder

COVID-19: Sådan bliver du vaccineret som optiker og optometriststuderende, og du skal selv sikre at du ”kommer på listen”

Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut har netop udmeldt, at de nu er klar til at påbegynde vaccination af sundhedspersoner i målgruppe 4,...

Læs mere her