Klik her for at se sidemenu
23. maj 2017

Tilmelding til DOKK 2017 er nu åbnet

Nu kan du melde dig til konferencen i oktober. Årets temaer er myopi og billeddiagnostik og du får rabat som medlem af Serviceforbundet.

I weekenden 28.-29. oktober i København afholdes for sjette gang Dansk Optometri og Kontaktlinse Konference til stor gavn for optikere, optometrister, leverandører og alle andre, der interesserer sig for kontaktlinser og optometri. På konferencen vil deltagerne få indblik i den nyeste viden inden for optometrien, møde kolleger og dele erfaringer – og samtidig opleve branchens bedste udstilling af produkter og instrumenter.

Årets tema: Myopi

På årets Optometri og Kontaktlinse konference vil der være særligt fokus på myopi – og håbet er at få aflivet alle myter om sygdommen samt at præsentere den nyeste viden om forebyggelse og behandling. Deltagerne vil bl.a. få svar på relevante spørgsmål som:

  • Hvorfor bliver stadig flere mennesker myope?
  • Hvilke faktorer spiller ind på sygdommen?
  • Hvordan bliver vi endnu bedre til at forebygge myopi?
  • Hvad er fremtidens bedste behandling af myopi?

Sammen med livsstilssygdomme som diabetes og allergi udgør myopi en af de helt store udfordringer for det moderne samfund. Antallet af myope er stærkt stigende, og halvdelen af jordens befolkning forventes at skulle leve med diagnosen i 2050. Desværre kan sygdommen ikke blot føre til et nedsat syn, men også til langt mere alvorlige øjenlidelser, hvis den ikke diagnosticeres og behandles i tide. Det stiller store krav til alle, der arbejder med optometri – lige fra læger, optikere og optometrister til producenter og leverandører, der alle i fremtiden vil møde den nye, store patientgruppe i deres daglige arbejde.

Det andet tema er billeddiagnostik, hvor fundusfotografi, topografi, synsfeltundersøgelse og OCT Scanning vil blive belyst.

Studerende og medlemmer af Serviceforbundet får rabat. Du kan deltage begge dage eller vælge kun at deltage én dag.

Husk også, at du kan søge Optikernes Kompetenceudviklingsfond til  at dække nogle af udgifter til deltagergebyr, rejse og hotelophold.

Tilmelding og mere information: http://optometrikonference.dk/register/


Vigtige nyheder

Sådan skal du forholde dig under konflikten

Konflikterne er varslet for de ansatte, som er ansat under en overenskomst, men både Danske Regioner og Kommunernes Landsforening har gentagende...

Læs mere her