Pensionstallet - hvor stor en del af din indkomst vil du have efter pensionering?
23. nov 2017

”Vil du møde dit ældre jeg?”, spørger PFA i ny kampagne

PFA har lanceret en kampagne med en test, der på en sjov måde giver dig svar på, om du kan se frem til et godt liv efter arbejdslivet. Tag testen og få en videohilsen fra fremtiden.

Er der råd til det hele?

Når PFA rådgiver kunder om pension, hører de ofte: ”Pension er jo først om mange år”, ”Pension er så kedeligt”. Og det er nok derfor, mange ikke sparer nok op til livet efter arbejdslivet. Faktisk risikerer en halv million danskere mellem 40-60 år at blive fattige pensionister. Det svarer til lidt over en tredjedel.

”Det gør vi nu noget ved hos PFA! Vi henter simpelthen dit ældre jeg tilbage fra fremtiden til din nutid, så I kan tage en snak om pension og sådan. Så kan du få svar på, om du giver dit ældre jeg et godt liv”, lyder det fra PFA.


”Hvad siger dit ældre jeg om dig?”

Du kan møde dig selv og høre lidt om det pensionsliv, du kan se frem til – fortalt i en film med dit eget ældre jeg i hovedrollen. Bliver det et godt liv? Får du mon en opsang fra dit ældre jeg? Eller måske ligefrem ros? Tryk på linket og få svar på det nu.

Obs.: Ønsker du ikke at uploade et foto af dig selv, kan testen godt gennemføres alligevel.

Tag den her:

Mød dit ældre jeg

Vigtige nyheder

Christina og Signe fik forskerstøtte

En gang om året uddeler Øjenforeningen og Bagenkop Nielsens Øjen-Fond støtte til forskning. Uddelingen for 2017 fandt sted onsdag 13. juni 2018,...

Læs mere her