Netværk
22. sep 2017

Fokus på arbejdsmiljø og netværk for arbejdsmiljørepræsentanter

På Urmagerne og Optikernes delegeretmøde i weekenden, blev det besluttet, at vi skal sætte fokus på arbejdsmiljøet. Derfor: Er du valgt som arbejdsmiljørepræsentant, så vil vi gerne i kontakt med dig.

I den kommende periode vil Serviceforbundet - Urmagerne og Optikerne sætte ekstra fokus på arbejdsmiljø, og vi vil opbygge et netværk mellem de arbejdsmiljørepræsentanter, der er valgt på de to områder.

Målet er at få et klart billede af de arbejdsmiljøproblemer, der er på urmagernes og optikernes arbejdspladser, og få sat fokus på, hvad vi kan gøre for at forebygge og arbejde med problemerne.

Vi vil også tilbyde arbejdsmiljørepræsentanterne uddannelse, så de er bedre klædt på til deres hverv og til de dialoger, de skal have med både arbejdsgivere og kollegaer.

Er du valgt som arbejdsmiljørepræsentant på din arbejdsplads, så send en mail til os på uol@forbundet.dk med dit navn og oplysninger om, hvor du arbejder.

Ud over at du vil blive tilbudt uddannelse og blive tilbudt at være en del at arbejdsmiljørepræsentantnetværket, er det også vigtigt, at vi får dig registreret som arbejdsmiljørepræsentant, så din ansættelse bliver beskyttet i henhold til de regler der er for tillidsvalgte.

Vi samler gode links om arbejdsmiljø på hjemmesiden

Endelig vil vi også sikre, at det materiale, der er udarbejdet, og som også er relevant for urmagere og optikere, bliver nemt at finde frem til, bl.a. her på hjemmesiden.

Vi arbejder med at få det samlet og glæder os til at kunne præsentere det nye afsnit om arbejdsmiljø.


Vigtige nyheder

Christina og Signe fik forskerstøtte

En gang om året uddeler Øjenforeningen og Bagenkop Nielsens Øjen-Fond støtte til forskning. Uddelingen for 2017 fandt sted onsdag 13. juni 2018,...

Læs mere her