16. januar 2018

CrossEyes er under rekonstruktion - tjek for feriepenge og pension

CrossEyes er under rekonstruktion, og enkelte dele af koncernen er erklæret konkurs. Derfor skal du tjekke, om der er indbetalt feriepenge og pension, hvis du har været ansat.

Den største del af Crosseyes kører dog uforandret videre. Men Urmagerne og Optikerne har, som i andre kæder, set ansættelser, hvor man er startet i en butik og senere overflyttet til en anden. Derfor er det vigtigt, at du tjekker, om der er afregnet pension og evt. feriepenge, hvis du har været ansat i en af CrossEyes’ butikker.

Feriepenge

Har du været ansat i CrossEyes i 2016 og/eller 2017, skal du gå på Borger.dk og tjekke, om du har modtaget det korrekte beløb i feriepenge. Har du ikke det, eller er du i tvivl, om der skulle afregnes feriepenge, skal du kontakte Urmagerne og Optikerne.

Pension

Har du været ansat i firmaet i 2016 og/eller 2017 skal du kontakte det pensionsselskab, hvor det er aftalt, pensionen skulle indbetales til, for at tjekke, om det korrekte beløb er afregnet til pensionsselskabet.  Er det ikke det, skal du også kontakte Urmagerne og Optikerne.

Er du i tvivl eller har brug for hjælp, så kontakt Urmagerne og Optikerne på uol@forbundet.dk eller ring på 35473400.


Vigtige nyheder

Sådan får du fat i os mellem jul og nytår

Selvom Serviceforbundet – Urmagerne og Optikerne holder julelukket på kontoret, kan du stadig få fat i os, hvis du får et akut problem

Læs mere her