Nyheder

25. august 2017
Pladserne er klar til de nye studerende. Foto: KEA
August er snart gået, og skolerne, som optager både optometriststuderende og urmagerelever, er ved at have et overblik over, hvor mange unge håbefulde mennesker, som starter efter sommerferien.
Læs mere
05. juli 2017
Pr. 1. juli 2017 er nye dagpengeregler trådt i kraft – den 2. runde i dagpengereformen. Det betyder ret omfattende ændringer i den måde, du optjener dagpenge på, og i, hvordan du forbruger og får udbetalt dagpenge eller efterløn.
Læs mere
21. juni 2017
Har du pension i PFA, får du nye muligheder for at få en lejebolig. PFA Boliger er en boligportal, der giver kunder i PFA Pension mulighed for at skrive sig op på interesselisten og få fortrinsret til lejeboliger i de ejendomme, som PFA-koncernen ejer.
Læs mere
21. juni 2017
Urmagernes Fagforening er i gang med at planlægge en studietur til Schweiz i 2018 for urmagermedlemmer og deres ledsagere. Sidste måned spurgte vi til interessen og deltagerbetaling for turen.
Læs mere
1 2 3 4 5 6

Vigtige Nyheder

Delegeretmøde i september: Her er emnerne, der skal til debat

Arbejdsmiljø og stress, urmageruddannelsens popularitet, bistand i optikernes klagesager. Listen over store og vigtige emner er lang på...

Læs mere her